Winkelmandje 0

Nieuwe hobby

Geplaatst in Blog

In de winter is het wat rustiger in de boomgaard en wat meer tijd over voor nieuwe hobby's. Een wens van mij was om, rustig in de kas, een beetje te tekenen. Dat kan alleen in de winter want dan is de kas leeg en in rust en de pottafel vrij om iets anders te doen. Uiteindelijk bleek het romantische idee niet uitvoerbaar, want het stilzitten in een koude kas was niet ideaal. Dus ben ik verhuisd naar de oude kamer van één van mijn zoons, die leeg stond voor een nieuwe uitdaging.

Het maken van een aquarel leek mij ontzettend leuk om te doen. Na wat rond gekeken te hebben op internet en wat boekjes door gesnuffeld ben ik aan de slag gegaan met water, verf en papier. Al doende leert men en na veel geklieder ging er af en toe ook wat goed. Sommige probeersels gingen direct de prullenbak in, andere vonden hun weg bij familie en vrienden. Op de boerderijfair van Midden-Delfland bij de familie Hoogerbrugge heb ik in mijn kraam de eerste aquarellen gezet naast mijn producten uit de boomgaard. De reacties waren erg leuk! 

Ook deze winter ga ik mij weer toeleggen op het verbeteren van mijn aquarellen. Ik ben begonnen met tuinvogels, wat mijn volgende onderwerp is weet ik nog niet. Volg mijn vorderingen op de website. Bij de foto's zal ik zo af en toe een aquarel plaatsen. Ik ben benieuwd naar de reacties. Veel plezier komende winter!Nieuwe hobby

Schrijf u ook in op onze nieuwsbrief