Winkelmandje 0

Workshop Keramiek

Geplaatst in Evenementen

Workshop KeramiekBinnenkort start atelier "Handgevormd", onder begeleiding van Petra Poelstra, een workshop "kip in klei". Deze workshop bestaat uit twee dagdelen of twee avonden. Tijdens deze workshop leert u de eerste stappen van het werken, modelleren en glazuren van klei.

Het eerste deel bestaat uit het maken van het werkstuk, de kip en het tweede deel maakt u uw kip af door met glazuur in kleur te werken. Tussen de twee delen van de workshop moet uw werkstuk drogen en wordt uw werkstuk gebakken in de speciale oven. De workshop gaat door met inschrijving van tenminste 4 cursisten en uiteraard alleen op afspraak. De kosten van deze workshop (2 dagdelen/avonden) zijn €35,-, inclusief materialen en koffie/thee. De locatie is in het atelier in Rotterdam.

Mocht u zich willen inschrijven dan kunt u een mail sturen maar [email protected]mailto:[email protected]hieveen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer. Ik zal uw mail doorsturen naar het atelier. 

Handgevormd heeft een eigen Facebook pagina waar verschillend werk van haar te zien is. Mocht u iets anders willen maken dan een kip, is dat ook mogelijk. U kunt al uw vragen aan de keramiste Petra Poelstra vragen via een persoonlijk bericht op haar Facebook pagina.

Zelf heb ik de kip gemaakt tijdens een eerdere workshop, we hebben zo gelachen met elkaar en het resultaat mocht er zijn!Workshop Keramiek

Schrijf u ook in op onze nieuwsbrief